Villa Hedonica Delux

Objekt Delux Villa Hedonica nalazi se na svega 15 metara od šljunčane plaže. Gostima su na raspolaganju moderno i luksuzno namješteni apartmani, vanjski bazen, namještena terasa, vrt sa zajedničkom opremom za roštilj te finska sauna s pogledom na more.

Svi elegantno uređeni apartmani uključuju klima-uređaj, sef, prostor za sjedenje, kauč i potpuno opremljenu čajnu kuhinju s blagovaonicom. Također sadrže TV ravnog ekrana s kabelskim programima, DVD uređaj, radio i kamin. Sve smještajne jedinice obuhvaćaju vlastitu kupaonicu s tušem.

U cijelom objektu dostupan je besplatni WiFi, a svaki apartman uključuje privatno parkirališno mjesto. Na udaljenosti od 300 metara od objekta Delux Villa Hedonica dostupne su mogućnosti za vožnju jet skija, jedrenje te igranje odbojke i tenisa.

Do najbliže trgovine prehrambenih proizvoda ima 50 metara, a do restorana 200 metara. Objekt je smješten 200 metara od turističke agencije koja organizira izlete do obližnjih nacionalnih parkova i okolnih znamenitosti. Gosti mogu uživati u bogatom noćnom životu u Primoštenu, udaljenom 17 km.

Stajalište lokalnog autobusa, koje uključuje linije do Šibenika, nalazi se na 50 metara. Linije do Šibenika prometuju svakih 15 minuta. Objekt je smješten 10 km od glavnog autobusnog i željezničkog kolodvora te trajektne luke u Šibeniku. Zračna luka Split udaljena je 80 km od vile Hedonica.

Penthouse

1st Floor

Ground floor

Book your stay


Your Reservation

Adults
Children 2-12 years old
Infant's 0-2 years old

Extra Services

Cleaning Fee €10
Extra Parking spot €30
Rent a Car €200

Your price

120 / per room